Noord-Hollands Byzantijns Mannenkoor en concertpianist

Noord-Hollands Byzantijns Mannenkoor en concertpianist

KAARTENVERKOOP uitsluitend aan de kassa er is voldoende plaats.

Het NHBM-mannenkoor staat onder leiding van Sergé Latychev. Het repertoire bestaat uit liturgische gezangen uit de traditie van de Russisch orthodoxe kerk en volksliederen uit Rusland en de Oekraïne. Sergé begon aan de muziekschool om zijn vaardigheden op accordeon, piano en trompet te vergroten. Daarna naar het Schnittke conservatorium (1972 - 1976) en tenslotte het beroemde Gnessin muziekinstituut om zich te bekwamen in orkest- en koordirectie. 

Tobias Borsboom één van Nederlands bekendste jonge pianisten met uiterst fijnzinnige pianistische kwaliteiten en poëtische, kleurrijke interpretaties. Hij toont zich een veelzijdig en creatief musicus, die ook op het gebied van kamermuziek zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Tobias won in 2016 de Dutch Classical Talent Award en speelt sinds 2015 in de diverse concertzalen van Nederland.

Ronald Willemsen zingt de 12-Rovers die de beroemde Latychev special voor Ronald heeft uitgewerkt, waardoor zijn sonore diepe basstem klinkt en even later hoor je hem bijna 4 oktaven hoger zingen.

 

Datum: 03-11-2019

Aanvang: 15:00 uur

Locatie: Fnidsen 33, 1811 ND Alkmaar

Per stuk: € 12.50