Soglasije in de Uilenburgersjoel Amsterdam

Soglasije in de Uilenburgersjoel Amsterdam

21 november een passend, verrassend en prachtig Russisch concert ten gehore in de Uilenburgersjoel. Soglasije bestaat uit enthousiaste, ambitieuze en geschoolde koorzangers met een passie voor Russische koormuziek. Het koor zingt hoogtepunten uit de Russische koormuziek.Tijdens de concerten staan kwaliteit en intensiteit van de zang centraal, met bijzondere aandacht voor samenklank en tekstinterpretatie, dit alles onder de inspirerende leiding van dirigent Sergé Latychev. 

Soglasije werkt regelmatig samen met bekende Russische en Nederlandse koren en orkesten, bijvoorbeeld in 2018 tijdens de uitvoering van de Mattheus Passion van componist metropoliet Hilarion  (Alfejev) in de Crocus City Hall in Moskou, onder leiding van dirigent Valery Polyansky en tijdens diverse concerten in Nederland en het buitenland. Voor 2022 staat een unieke culturele samenwerking gepland met het VU-orkest uit Amsterdam en MGU-koor van de Staatsuniversiteit uit Moskou in Amsterdam, Parijs en Moskou met als een van de hoogtepunten de cantate Johannes van Damascus van componist Taneyev.

Soglasije heet u van harte welkom op 21 november, aanvang van het concert om 19:30 uur.

De entree bedraagt 18 euro, er is geen pauze. Tickets zijn online te reserveren via www.eventbrite.nl, onze website www.soglasije.nl of aan de deur voor aanvang van het concert. Het programmaboekje ontvangt u bij binnenkomst.

In de Uilenburgersjoel wordt bij binnenkomst uw coronatoegangsbewijs gescand. Meer informatie vindt u op de website: www.coronacheck.nl.

Zie ook www.uilenburgersjoel.nl

Datum: 21-11-2021

Aanvang: 19:30 uur

Locatie: Nieuwe Uilenburgerstraat 91, 1011 LM Amsterdam