NIEUWSBRIEF OKTOBER 2022

Schitterend verzoek om wekelijks 3 concerten te verzorgen op het historisch Rembrandtplein. Live concerten uitgevoerd door leden van het Rondo Ensemble in wisselende samenstelling. maar wel begeleidt op de piano klanken van de Bösendorfer.  Elke woensdagmiddag om 1500 uur voor de 3 Sisters Pub/NH Caransa Hotel, 15.45 uur Café Centrum aan het Thorbeckeplein en om 16.30 uur Restaurant Kuyl/Amsterdam NH Schiller Hotel. Elke woensdag is er een nieuw programma van Opera tot musical, van Jordaan tot jaren "60 of van klassieke meesterwerken tot balades. Kortom afwisselend. Op 19 en 26 oktober zullen we i.v.m. de seizonafsluiting er met en volledige ensemble zijn. We zijn in overleg om deze data niet 3x een 30minuten concert te doen, maar om 1 groot concert te geven, letterlijk aan de voeten van de grote Rembrandt. Het concert zal dan circa 70 minuten zijn en als men verzoeken vanuit het publiek heeft mogelijk langer.

CONCERTEN OKTOBER

GROTE KERK - SCHERMERHORN
8 oktober om 19.30 uur - Kerkstraat 1. CANDLE LIGHT CONCERT met het Voltallig RONDO Ensemble.
Romantische klanken tijdens een heus candlelightconcert. Toegangsprijs €10,- pp.

  

CULTUREEL CENTRUM PIER K - NIEUW VENNEP
23 oktober om 14.00 uur - Harmonieplein 2. 
Aalsmeers mannenkoor CON AMORE met gast optreden van de RONDO-leden Elena Bazhenova en Ronald Willemsen

APOSTOLISCH GENOOTSCHAP - DEN HELDER
30 oktober om 15.00 uur - Sumatrastraat 16. 
Voltallig RONDO Ensemble. Luchtige wereldmuziek en romantische klanken tijdens een heus High Tea concert

  

CONCERTEN November - December

MORGERSTER KERK - DEN HELDER
4 november 2022 - Drs. Bijlweg 9. Mantelzorg concert
mert Nieuwedieper Visserskoor, het Christelijk Mannenkoor Den Helder en Rondo ensemble. Aan geboden door het B&W van Den Helder. 
Dit is inmiddels ons derde mantelzorg concert in Den Helder en mede door de hoge opkomst en de aanwezigheid van meerdere Wethouder kregen we het verzoek om dit concert namens de B&W van de Gemeente Den Helder te bieden. Hartverwarmend! Want wat kan een gemeente doen als hij zoveel hulp ontvangen mag van zoveel mantelzorgers en stille helpers. Dus u ontvangt een verwen concert namens de gemeente Den Helder. Vele warme mannenstemmen, dankzij de samenwerking van het Nieuwedieper Visserskoor en Het Christelijk Mannenkoor Den Helder o.l.v. Karin Smits en Alfred de Jong. De klanken zullen u "omarmen"  De begeleiding ligt letterlijk in handen van Lea Paliczová  op piano en Dub de Vries op het orgel. Dit Mantelzorg Concert wordt aangevuld met de professionele musici van het RONDO Ensemble. U hoort hen solistisch met begeleiding en als a capella groep. Het wordt een feest! Hoewel we er ook bij stilstaan dat het recent "Allerzielen" was en dat een zorgzame Corona tijd achter ons ligt. Kortom een moment om aan onze dierbaren te denken op wiens schouders wij mogen staan.

CONCERTEN DECEMBER 2022- JANUARI 2023.

ZORGCONCERT OMRING - Noord Holland
8 dececember 2022 om 15.00 uur.
Locatie wordt niet genoemd omdat het een besloten concert is.
Het klein RONDO ensemble (Irina, Elena, Agnes en Ronald zullen hier een luchtige, herkenbare middag van maken waa ook kan worden meegezongen.

DE GROTE ST. NICOLAAS KERK - PURMEREND
18 december 2022 - Kaasmarkt 15

Purmerends Mannenkoor Kerstconcert o.l.v. Henk Kramer, begeleiding in handen van Agnes Kauffman en gast optreden van Ronald Willemsen. 

ONZE LIEVE VROUWE GEBOORTE KERK - UITGEEST
8 januari 2023 om 15.00 uur - Langebuurt 37. Nieuwjaarsconcert in OLVG-kerk voor de 6 gemeenten i.v.m. de verjaardag van hun pastoor Ruben Torres.

 

 

Wij nodigen u graag uit om ons te volgen op Facebook. Als u dat wilt dan kunt u hier klikken

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe Youtube clips dan kunt u hier klikken.