Young Piano Masters Society

Young Piano Masters Society kwam tot stand na discussie tussen Geoffrey Madge (uitvoerend musicus en gedurende 30 jaar hoofdvak docent PIANO en afdelingshoofd aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag) en Ronald Willemsen. De Society is uitsluitend voor pianisten met een voltooide conservatoriumopleiding, inclusief een aanvullende Master-opleiding en bij gebleken excellentie. Binnen de Society zal naast de verfijning van de muzikale kwaliteiten ook gewerkt worden aan publiekscommunicatie, marketing, concertuitvoeringen en andere bijkomende zaken. Eens per 2,5 jaar worden 6 Nederlandse of buitenlandse pianisten (op uitnodiging) toegelaten tot de Society.

sponsoren4

Geoffrey Madge

De Young Piano Masters zullen onder leiding van Geoffrey Madge zich blijven bekwamen in de muzikale kwaliteiten. Er is aandacht voor de verbreding en voor het repertoire en we ondersteunen elkaar om de concertervaringen te verdiepen. Regelmatig zal een deskundige op het gebied van podiumkunst worden gevraagd om de pianisten uit te dagen. De Society is een niet-commerciële, idealistische 'broedplaats' en spant zich in de pianisten boven zichzelf uit te laten stijgen. Eens per kwartaal geeft Geoffrey Madge alle leden een gemeenschappelijke trainingsdag, en met trots melden wij dat de officiële vervanger Jan Wijn is. Beide pedagogen staan zowel nationaal als internationaal bekend als grootmeesters. De marketing en organisatorische zaken worden verzorgd door Ronald Willemsen.

ypm01
ANBI Cultuur status

Dankzij de samenwerking met TASK Allegra beschikken wij over de ANBI Cultuur status, Uw donatie is voor 125 to 150% aftrekbaar. Elk kwartaal geeft Geoffrey Madge een gemeenschappelijke trainingsdag. Wanneer Geoffrey verhinderd is mogen we rekenen op Jan Wijn.

Na een kort ziekbed is Jan Wijn op 12 juli 2022 overleden en we danken hem voor zijn inspiratie en grote deskundigheid. We zullen hem missen.

Try-out

Aan de concerten gaat een try-out vooraf. Zo'n try-out zien we als onderdeel van de "muzikale verfijning" en doen dit bij voorkeur in de huiskamer of podium van onze sponsoren. Zo willen wij hen bedanken voor hun sponsor-bijdrage. 

Van elk concert zal een poster/programma worden gemaakt en deze zal via de nieuwsbrief, de sociale-media en het internet worden verspreid, met als doel onze sponsoren en belangstellenden optimaal te benaderen. Feitelijk is ons doel ook om onze deelnemers te laten groeien in het marketingbewustzijn.